Esküvői vőfély katalógus - árajánlatkérés

(Az esküvői vőfély árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői vőfélyek többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vőfélykedik.
esküvői vőfély katalógus

Eszterlánc-ceremónia

Budapest Juharos sor 38
1188
Telefon: +36 30 507 92 65 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Vállalt feladatok::
  • lakodalmas játékok
  • menyasszonytánc, vőlegénytánc
  • vendégek fogadása

Mi, nők, kislánykorunk óta készülünk az esküvőnkre. Kezdetben csak a tükör előtt állva nézegetjük magunkat édesanyánk egyik fehér blúzában és magas sarkú cipőjében, azonban ahogy közeledik a nagy nap, egyre jobban körvonalazódik bennünk a tökéletes esküvő képe.

Legyen az nagyszabású vagy szűk körű, hagyományos vagy extravagáns, azt szeretnénk, hogy az esküvőnk felejthetetlen élmény legyen, nemcsak nekünk, hanem szeretteinknek és barátainknak is.

Karai Eszter vagyok, Magyarország kevés női ceremóniamesterének egyike.

 Ceremóniamesterként abban hiszek, hogy ez a feladatkör túlmutat a programok levezénylésén, a hangulatteremtésen és a násznép terelgetésén. Én ezt egy sokkal összetettebb feladatnak élem meg. Célom, hogy a vendégeken kívül az ifjú pár is jól érezze magát a saját esküvőjén, hogy úgy érezze, minden körülmények között süt a nap és kék az ég.

 Azoknak a pároknak a jelentkezését várom, akik nem hagyományos vőfélyt keresnek, hanem annak a modern, urbanizált formáját, a ceremóniamestert. Aki a nagy napon nemcsak a szórakoztatásról gondoskodik, hanem összefogja az eseményeket, informálja a vendégeket, megoldja az esetleges problémákat és segít az egész este koordinálásában, hogy az a nap valóban csak az ifjú párról szóljon.