Esküvői vőfély katalógus - árajánlatkérés

(Az esküvői vőfély árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői vőfélyek többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vőfélykedik.
esküvői vőfély katalógus

Elek Gyula - Vőfély

Kazincbarcika Hegyköz út
3700
Telefon: 0670-339-1752 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Honlap
Vállalt feladatok::
  • versek, pohárköszöntő, borvers
  • lakodalmas játékok
  • menyasszonytánc, vőlegénytánc
  • gyertyafénykeringő
  • vendégek fogadása
  • esküvői menet vezetése
  • menyasszony kikérése és búcsúztatása
  • vőlegény búcsúztatása
  • vőfélyszalag kötés
1972. június 02-án születtem Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Sajószentpéteren,  és egy tőle nem messze lévő kis faluban Sajólászlófalván nevelkedtem fel.

2010-ben Kazincbarcikára költöztem, jelenleg itt élek. Az ország különböző tájain vőfélykedem.

 

Mondhatom azt, hogy gyermekkoromtól kísér ez a hivatás, eleinte csak, mint "kisvőfély" egy-egy versikével kedveskedtem a rokonok, unokatestvérek esküvőjén, idővel pedig már a barátok, ismerősök, majd később a kollégák esküvőjén is a teljes mulatság levezetését, megszervezését bízták rám. Tudtommal én vagyok az első a családunkban, aki a vőfély mesterséget űzi. Verseimet gyermekkorom óta gyűjtögetem és formálom saját egyéniségemhez.

A hobbymnak élve több éven keresztül vettem részt lakodalmakon zenészként is, így sok vőfélyt megismertem, akik azóta is a barátaim, és akiknek az óta is hálás vagyok! -nagyon sokat tanultam tőlük.

Fontosnak tartom a kölcsönös szimpátia és bizalom kialakulását, hiszen az Ifjú Pár élete egyik legszebb napját bízza, a vőfélyre. Éppen ezért egy előzetes személyes találkozó elengedhetetlen, hogy az Ifjú Párral kölcsönösen megismerjük egymást. Természetesen ez a találkozó semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Többéves tapasztalatomat felhasználva szívesen segítem a párokat az előkészületekben, pl. tanácsadással és a szolgáltatók ajánlásával. Együtt állítjuk össze az esküvői forgatókönyvet, a Pár kívánsága szerint.

Alapelvem, hogy a vőfély ne legyen főszereplő, beszéljen érthetően, vegye le a terhet az örömszülők válláról.

 Köszönöm hogy időt szánt arra, hogy megismerjen, ha továbbiakban kérdése lenne, szívesen állok rendelkezésére.

Továbbá köszönetemet szeretném kifejezni azoknak a pároknak, akik már megtiszteltek azzal, hogy engem választottak Esküvőjük levezetésére.

Várom esküvő előtt álló Párok megtisztelő felkéréseit, hogy a  hagyományok tiszteletben tartása mellett, fiatalos lendülettel átszőtt programmal biztosítsam az esküvőjük sikerét, és részese és segítője lehessek életük nagy napjának!

 

                                            Tisztelettel: Elek Gyula